Reserveer Acties Beauty

Slenderen – Effecten van slenderen


 

Wat zijn de effecten van slenderen?

Slenderen brengt uw lichaam in beweging. Hierdoor verstevigen uw spieren en versoepelen gewrichten.

Daarnaast maakt slenderen u slanker. Op de slenderbanken worden spierbewegingen uitgeoefend, waardoor u centimeters kunt kwijtraken. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor cellulitis vermindert. Door de toenemende doorbloeding van het lichaam wordt de afbraak van vetreserves gestimuleerd en worden spierpijnklacten voorkomen. Na een aantal trainingen ziet u al overtollige centimeters verdwijnen, ook op plaatsen waar diƫten en andere trainingen niet altijd helpen.

Doordat u de oefeningen liggend op de slenderbank uitvoert, hoeft het lichaam niet te vechten tegen de zwaartekracht. Uw rug en gewrichten worden daarom niet belast. Daarom is slenderen ook zeer geschikt voor mensen met lichamelijke en/of medische klachten.

Bij het slenderen worden de spieren door het apparaat geactiveerd. Hierdoor gaat u niet transpireren en wordt u niet moe, terwijl u toch een effectieve training heeft gehad. Bovendien voelt u zich na een slendersessie heerlijk ontspannen en fit. Kortom, met slenderen kunt u op een ontspannen manier aan uw lichaam werken.