Reserveer Acties Beauty

Zonnecosmetica


Zonnecosmetica is een belangrijk onderdeel van het zonnen. Niet alleen krijgt u hier een mooie en egale teint van, ook voorkomt het uitdroging van de huid en huidveroudering.

australian-gold-afbeelding

Nadelen van een droge huid:

Door het gebruik van een goede zonnecosmetica kunt u deze verschijnselen voorkomen. Gebruik geen crème met een beschermingsfactor(SPF), hierdoor loopt u kans om niet bruin te worden onder de zonnebank. Heeft u last van gevoelige littekens, pigmentvlekken of moedervlekken, dan is het wel raadzaam om u op deze plaatsen in te smeren met een beschermingsfactor. Niet alle zonnecosmetica is geschikt voor onder de zonnebank, laat u daarom goed informeren.

Ten slotte adviseren wij om een goed aftersun te gebruiken. Zo wordt de huid na het zonnebaden extra gehydrateerd. Een goed aftersun zorgt er zelfs voor dat uw kleurtje langer behouden blijft.

 


In Bali Beach Studio hebben wij verschillende lotions van het merk Australian Gold. Zo zijn er lotions met- of zonder bronzers, lotions die hypoallergeen zijn, lotions die tatoeages beschermen, die de benen bruinen of een speciaal product voor de stuggere mannenhuid. Oftewel, voor ieder huidtype en voor meerdere specifieke eigenschappen is er een lotion verkrijgbaar. Onze medewerkers staan voor u klaar om te kijken welk product voor u het meest geschikt is. 


afbeelding-forever-after

Forever after, dé aftersun voor na het zonnen. Ook te gebruiken als bodylotion of dacrème.