Reserveer Acties Beauty

Zonnebanken


Bali Beach Studio is een zonnestudio met 9 zonnebanken van topkwaliteit, waaronder zonnebanken van het populaire merk; Ergoline !

ergoline

Ieder mens heeft behoefte aan zon. Helaas kunnen wij in Nederland hier niet altijd van genieten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid het hele jaar door, om toch het ultieme gevoel van positieve zonne-energie te ervaren die ons allen beter doet voelen en natuurlijk een mooie teint geeft.

 

 

 

 

 

 

Er zijn vele negatieve berichten rond het zonnen. Verantwoord en veilig zonnen is bij ons een continu aandachtspunt. Al onze banken voldoen aan de nieuwste normen en wetgeving omtrent veilig zonnen. Tevens geven wij u graag tips mee om veilig van het zonnen te kunnen genieten. Bij Bali Beach Studio krijgt u een uitgebreide huidanalysetest die bepaalt welke zonnebank en tijdsduur voor u geschikt is.

Tevens geven wij u graag voorlichting op het gebied van een goede zonnelotion (een zeer belangrijk onderdeel van het zonnen). Door een goede zonnelotion bruint de huid beter en blijft uw kleurtje langer bestaan. Daarnaast beschermt u uw huid tegen uitdroging en huidveroudering.

LET OP -> een zonnebrandcrème die u voor de buitenzon gebruikt en vele andere lotions zijn niet geschikt voor onder een zonnebank in de zonnestudio, laat u daarom goed adviseren door 1 van onze medewerkers.

 

 

Wij bezitten negen zonnebanken, waarvan 5 zonnebanken van Ergoline. Deze Ergoline zonnebanken voorzien u van extra luxe en kwaliteit, voor een optimaal bruiningsresultaat.

Voor een beginnende zonner of een zonner met een gevoelig huidtype hebben wij 2 zonnebanken, waaronder 1 zonnebank van Ergoline.

Voor een ervaren zonner hebben wij 6 geschikte zonnebanken, waarvan 3 van Ergoline. 

Wij zijn in het bezit van de Ergoline ultra 8000, een deelbruiner die gezicht, decolleté en handen uitstekend bruint.

Ook uniek is onze staande zonnecabine. Deze heeft het voordeel dat het hele lichaam egaal bruint, zodat u geen witte vlakken overhoudt op de bekende drukpunten (schouderbladen en onderrug).

Kom gerust vrijblijvend langs voor meer informatie en een rondleiding.

 


 

In Bali Beach Studio hebben we onder andere zonnelotions van Australian Gold. Een kwaliteitsmerk waar u mooi bruin van wordt. Wij geven u geheel gratis voorlichting over onze zonnecosmetica en kijken samen met u wat het best bij u, uw huid en uw verwachtingen past.

klik hier voor meer informatie over zonnecosmetica.Ook cadeaubonnen verkrijgbaar.


cadeau-afbeelding